HET TEAM VAN MATO VERLICHTING

Een voorstelrondje…

Marron Meijer

Marron Meijer

Directie, advies, relatiebeheer

Als kind liep ik al rond in de zaak, gefascineerd door alle lichtjes en lampjes. Nu sta ik zelf aan het roer van ons prachtige familiebedrijf. Licht is een vak apart en daar help ik mensen graag mee. Vanaf het begin meedenken met opdrachtgever, installateur en architect of ontwerper zorgt voor de mooiste resultaten. Ik vertaal wensen graag naar concrete producten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Margit Nannings

Margit Nannings

Inkoop, verkoop, administratie

Al 25 jaar werk ik met veel plezier bij MATO Verlichting.
Ik heb de hele dag door contact met klanten en leveranciers. Dat maakt mijn werk bijzonder leuk en afwisselend. Doordat ik zowel de administratie, inkoop en verkoop doe kan ik op alle fronten iets betekenen voor de klant. Humor vind ik erg belangrijk op het werk en bij MATO is daar altijd ruimte voor.

Dennis McSorland

Dennis McSorland

Logistiek (intern & extern)

Ik zorg voor de ontvangst en het versturen van goederen. Daarnaast verwerk ik orders en beheer ik de algemene mail en documentatie. Balieverkoop behoort ook tot mijn taken. Ik ben hét gezicht van MATO voor het bezorgen van alle bestellingen. Het is hier fijn en afwisselend werken in een gezellige sfeer.