HET TEAM VAN MATO VERLICHTING

Een voorstelrondje…

Marron Meijer

Marron Meijer

directie | advies | relatiebeheer

Als kind liep ik al rond in de zaak, gefascineerd door alle lichtjes en lampjes. Nu sta ik zelf aan het roer van ons prachtige familiebedrijf. Licht is een vak apart en daar help ik mensen graag mee. Vanaf het begin meedenken met opdrachtgever, installateur en architect of ontwerper zorgt voor de mooiste resultaten. Ik vertaal wensen graag naar concrete producten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Margit Nannings

Margit Nannings

inkoop | verkoop | administratie

Al 25 jaar werk ik met veel plezier bij MATO Verlichting.
Ik heb de hele dag door contact met klanten en leveranciers. Dat maakt mijn werk bijzonder leuk en afwisselend. Doordat ik zowel de administratie, inkoop en verkoop doe kan ik op alle fronten iets betekenen voor de klant. Humor vind ik erg belangrijk op het werk en bij MATO is daar altijd ruimte voor.

Gerko Slotboom

Gerko Slotboom

lichtadviseur | relatiebeheer

15 jaar geleden ben ik als magazijnmedewerker in de verlichting terechtgekomen. Niet wetende op dat moment dat het uiteindelijk mijn passie zou worden. Door mij te verdiepen in de techniek en diverse opleidingen en cursussen te volgen, heb ik mijzelf in de loop der jaren ontwikkeld in het vak van licht. Ook nu blijf ik graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om diverse vraagstukken op het gebied van verlichting te kunnen oplossen. Samen mooie dingen maken, meedenken en tevreden klanten geven mij plezier in mijn werk.