HET TEAM VAN MATO VERLICHTING

Een voorstelrondje…

Marron Meijer

Marron Meijer

directie | advies | relatiebeheer

Als kind liep ik al rond in de zaak, gefascineerd door alle lichtjes en lampjes. Nu sta ik zelf aan het roer van ons prachtige familiebedrijf. Licht is een vak apart en daar help ik mensen graag mee. Vanaf het begin meedenken met opdrachtgever, installateur en architect of ontwerper zorgt voor de mooiste resultaten. Ik vertaal wensen graag naar concrete producten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Margit Nannings

Margit Nannings

inkoop | verkoop | administratie

Al 25 jaar werk ik met veel plezier bij MATO Verlichting.
Ik heb de hele dag door contact met klanten en leveranciers. Dat maakt mijn werk bijzonder leuk en afwisselend. Doordat ik zowel de administratie, inkoop en verkoop doe kan ik op alle fronten iets betekenen voor de klant. Humor vind ik erg belangrijk op het werk en bij MATO is daar altijd ruimte voor.

Roy van Hees

Roy van Hees

logistiek | administratie

In de zomer van 2021 ben ik bij MATO Verlichting begonnen. Daarmee heb ik het stokje (of beter gezegd de bestelbus) overgenomen van Dennis. Ik ben hét gezicht van MATO voor het bezorgen van uw goederen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de orderverwerking, het beheer van e-mail en documentatie. Ook magazijnbeheer en balieverkoop behoren tot mijn taken. Bij MATO is het fijn en afwisselend werken in een informele sfeer.