De LED spiegelspot is ontwikkeld speciaal voor de meubelbranche. Dit is de exacte vervanger voor uw huidige SDWT spiegelspot maar verbruikt veel minder energie. De huidige SDWT spots verbruiken onnodig veel energie en de lichtbronnen en onderdelen zijn op termijn niet meer verkrijgbaar.
Dit is het moment om over te stappen op LED!

Omdat het armatuur ontwikkeld is in nauwe samenwerking met de meubelbranche is er goed nagedacht over de eigenschappen. De Otis spiegelspot zorgt voor perfecte kleurweergave van houttinten, leer, en textiel. Daarnaast kunt u door middel van de verstelbare spiegels de showroom optimaal uitlichten. Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk in de kleurtemperatuur, kleurweergave maar ook is de spot dimbaar verkrijgbaar.

Het verbruik van de Otis spiegelspot is 37W dit is in vergelijking met de SDWT van 100W een besparing van 65% op uw energie. De levensduur is 50.000 branduren waardoor u ook geen kosten meer heeft aan onderhoud. Wij laten het product graag aan u zien zodat u in uw winkel het licht kan ervaren. Maak hiervoor gerust een afspraak met ons, dan komen wij langs om een demonstratie te geven. Otis ledspiegelspot wit
Otis ledspiegelspot zwart