Persgroep Nijmegen

Op de handelskade in Nijmegen is de redactie van De Gelderlander gevestigd. Het nieuwbouwpand met haar hoge plafonds, hoge ramen en het prachtige uitzicht op de Waal was een uitdaging qua verlichting. In samenwerking met DKC Totaaltechniek hebben we met De Persgroep meegedacht in de bouw en de mogelijkheden qua licht.

DKC totaaltechniek – Persgroep Nederland

Intralighting – Atomis – LEDSC4

ERVARING VAN DE KLANT

DKC werkt al een aantal jaren samen met MATO. Ik werk sinds 2014 bij DKC en heb veelvuldig contact met Marron van MATO. We voeren regelmatig gezamenlijk projecten uit. Daarin gaan we samen naar de klanten toe, om te bekijken hoe we hun wensen het beste invullen en de verlichting kunnen verduurzamen. Onlangs hebben we dat gedaan voor de Persgroep Nijmegen.

MATO kan een breed scala aan verlichtingsarmaturen leveren en biedt daarin een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeker als klanten niet op zoek zijn naar het topsegment qua prijs, is MATO een zeer geschikte partner. MATO heeft bij uitstek de expertise in huis om onze klanten goed te adviseren. Het bedrijf ontzorgt ons daarin en werkt op een open en transparante manier. Ik weet altijd waar ik aan toe ben bij MATO.

Onderscheidende kwaliteit van MATO is het meedenken met ons en met de klant. Het bedrijf heeft daarin altijd oog voor de te behalen voordelen voor de klant. Er zijn maar weinig partners die op deze manier meedenken.