FB Hout

Het kantoor van FB Hout was toe aan een complete renovatie. Buro Winters heeft hiervoor een totaalconcept gemaakt en de bestaande kantoren verbouwd, uitgebreid en compleet opnieuw ingericht. Wij hebben het totale lichtplan verzorgd. Er is nauw samengewerkt met opdrachtgever, architect, installateur en meubelmaker. Met als resultaat een prachtig toekomstbestendig kantoor, geheel voorzien van led-verlichting.

FB Hout – Buro Winters – Glas installaties

Multiline licht – LEDSC4 – DARK – Top Light – Catellani en Smith

ERVARING VAN DE KLANT

Als architectenbureau maken wij zelf de lichtplannen voor onze klanten. Wij vragen MATO om daar de lichtberekeningen in te maken. Deze berekeningen zijn van grote toegevoegde waarde in het advies dat wij aan onze klanten geven. MATO heeft hier veel ervaring in. Het bedrijf weet als geen ander hoe je om moet gaan met zaken als lichtsterkte.

Wij werken al zo’n 15 jaar fijn samen met MATO. Het is een no nonsens bedrijf. De manier waarop het team communiceert, met korte lijntjes, vind ik bijzonder prettig. Ik krijg altijd een snel en passend antwoord op mijn vragen over licht.

Onze visie op ontwerp en inrichting van ruimten en de kennis van MATO in verlichting vullen elkaar perfect aan. Het is een bedrijf waar ik altijd op kan rekenen. We vormen echt een team, dat mooie resultaten realiseert in de projecten waarin we samenwerken.