Grand Hotel Karel V

De hertogen zaal van Grand Hotel Karel de V was toe aan een renovatie. De multifunctionele zaal had weinig daglicht toetreding en er miste ook sfeer. De zaal wordt zowel voor vergaderingen als borrels gebruikt en de gewenste lichthoeveelheid en sfeer moest dan ook instelbaar zijn. Middels dimbare fotoprint ledpanelen en ledspots kan elke gewenste sfeer gecreëerd worden.

Grand Hotel Karel V

Intralighting

ERVARING VAN DE KLANT

MATO Verlichting is voor ons een waardevolle lichtadviseur. Via een aannemer, die zeer goede ervaringen had met MATO Verlichting, zijn wij in contact gekomen met dit familiebedrijf. Marron Meijer heeft ons geadviseerd over de verlichting van een aantal van de vergaderzalen in ons hotel. Op basis van haar lichtplan wisten wij precies wat we nodig hadden voor een optimale verlichting van de zalen. Ook over tuin- en buitenverlichting, waaronder het aanlichten van het hotel, heeft zij een zeer passend voorstel gemaakt.

Het is altijd prettig werken met MATO Verlichting. Niet alleen door de korte communicatielijntjes en snelle levering van materialen; de mensen van MATO Verlichting zijn goed op de hoogte van de nieuwste technieken in licht. Het bedrijf is specialist in verlichting en dat merk je. Als je echt deskundig en compleet geadviseerd wil worden, ben je bij MATO Verlichting aan het juiste adres.