N.E.C. Nijmegen

De brasserie bij N.E.C. was toe aan een nieuw concept qua inrichting en beleving. Na een gesprek waarbij zowel N.E.C. als de exploitant hun wensen kenbaar hebben gemaakt heeft MATO een voorstel gedaan voor de verlichting passend binnen dit nieuwe concept. De ruimte heeft een ware make-over gehad waarbij de verlichting een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de nieuwe sfeer die is neergezet.

N.E.C. – Yvey

Highlite/Artecta – LEDVANCE – Lucide

ERVARING VAN DE KLANT

MATO Verlichting is al lange tijd bij ons bekend. Niet alleen als lid van de business club, maar ook als leverancier voor onze verlichting. Met enige regelmaat kwam en kom ik bij MATO Verlichting om daar lampen te bestellen. Toen wij de brasserie gingen verbouwen, hadden we advies nodig over hoe wij daar de gewenste sfeer konden creëren. Marron heeft toen voor ons een heel mooi lichtplan gemaakt. Ze heeft fantastisch met ons meegedacht, daarbij goed rekening houdend met het gebruik van de ruimte en het beschikbare budget. We zijn heel blij met het resultaat en krijgen ook veel positieve reacties van onze klanten, die het geheel als zeer sfeervol ervaren.

MATO Verlichting is echt een bedrijf dat ik zou willen aanbevelen om het meedenken met de klant, het enthousiasme én vakmanschap.